Geen podium plaatsen voor Frits en Thijs

Frits en Thijs waren aanwezig op de Bondkampioenschappen

 

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni was in Boekel de Bondskampioenschappen 25 meter 1 pijl voor diverse disciplines Deze wedstrijd gaat over 2 x 25 pijlen.

Frits Koenen schoot zaterdag 3 juni met BareBow in klasse 2. Frits was sterker in de tweede 25 pijlen als in de eerste 25 pijlen. In de middenmoot geëindigd met een totaal van 296 punten op een 8e plaats

Op zondag 4 juni was de wedstrijd voor de diverse disciplines klasse 1. Deze wedstrijd gaat ook over 2 x 25 pijlen. Thijs van Helvoort schoot recurve in klasse 1. Het was nog warmer als zaterdag , dat was te merken. De 1e 25 pijlen ging uitstekend voor Thijs, maar de 2e 25 pijlen werd afzien. Toch met een totaal van 451 punten op een 14e plaats geëindigd.

Leave a Comment (0) ↓